Energieleveranciers Oeffelt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oeffelt vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve acties die men standaard niet bij onder andere Allure Energie en Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare informatie en hulp voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oeffelt

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oeffelt? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder schenken de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €95 – €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zweeloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oeffelt juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 700 m³
2 personen 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Pure Energie.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €465 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oeffelt

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kun je snel energieprijzen Oeffelt vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hekendorp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oeffelt?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Oeffelt juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oeffelt? Op de site vind jij een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en ook Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1750 kWh – 3150 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oeffelt. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieleverancier. Daarin lees jij alle tarieven en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Het actuele energiepakket zal worden opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Dikwijls moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oeffelt. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “maandelijkse kosten Qurrent“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Boxmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Nefit, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oeffelt

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Oeffelt en bespaar op gas en licht!