Energieleveranciers Zweeloo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zweeloo vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Budget Energie en HVC kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij bruikbare toelichtingen en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zweeloo

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Zweeloo? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en postcode. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €115 – €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Hummelo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zweeloo juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Oxxio.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Zweeloo

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Middels de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Zweeloo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind eenvoudig de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Scharnegoutum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Zweeloo?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Zweeloo juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Zweeloo? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 3350 kWh stroom en 900 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk wel de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zweeloo. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven vind je de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk aan vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het vorige pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige leverancier. Normaal gesproken moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Zweeloo. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “actie Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zweeloo

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Zweeloo en betaal minder voor gas en licht!