Energieleveranciers Hekendorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hekendorp vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Anode Energie of UnitedConsumers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze pagina doorzoek jij functionele details en hulp ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hekendorp

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hekendorp? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken veel bedrijven een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Scharnegoutum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hekendorp mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna tref jij een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hekendorp

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. de vergelijker kan jij moeiteloos energieprijzen Hekendorp vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en vind moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer à la minute de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Berg en Dal afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hekendorp?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Hekendorp mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hekendorp? Nu vind jij een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 1700 kWh t/m 3850 kWh stroom plus 850 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hekendorp. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande organisatie. Hierin bekijk jij de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele contract wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande aanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Hekendorp. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “NLE overstappen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oudewater.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Hekendorp

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Hekendorp en betaal minder voor gas en licht!