Energieleveranciers Berg en Dal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berg en Dal vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve acties die men standaard niet bij o.a. Eneco of Powerpeers kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en probleemloos. Op deze pagina doorzoek jij praktische aanwijzingen en tips bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Berg en Dal

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Berg en Dal? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen enkele leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Lemele.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berg en Dal juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend vind je een overzicht met beschikbare energiecontracten. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Hierna bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Berg en Dal

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze tool kan men binnen no-time energieprijzen Berg en Dal vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Ten Boer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Berg en Dal?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Berg en Dal juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Berg en Dal? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent + Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1500 kWh – 2700 kWh stroom en 750 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Berg en Dal. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. Hierin bekijk je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel moet dit iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Berg en Dal. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Daarbij krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Greenchoice 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Groesbeek.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Berg en Dal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Berg en Dal en betaal minder voor gas en licht!