Energieleveranciers Visvliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Visvliet vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Energiedirect.nl of HVC kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij handige feiten en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Visvliet

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Visvliet? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en postcode. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot +/- €240. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Garsthuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Visvliet juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met de beste energieleveranciers. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan MAIN Energie.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Visvliet

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Visvliet vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en vind onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check à la minute de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Odiliapeel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Visvliet?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Visvliet juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Visvliet? Nu bekijk je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 1650 kWh – 4050 kWh stroom en 950 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Visvliet. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan vind je de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige contract wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Visvliet. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “review Vandebron“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Visvliet

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Visvliet en betaal minder voor gas en licht!