Energieleveranciers Garsthuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Garsthuizen vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Anode Energie en Pure Energie kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je handige details en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Garsthuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Garsthuizen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en postcode. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven flink wat aanbieders een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €80 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ouderkerk aan de Amstel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is best een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Garsthuizen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Dan tref jij een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met HVC.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Garsthuizen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kan jij probleemloos energieprijzen Garsthuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en bekijk vlug het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zwartemeer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Garsthuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Garsthuizen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Garsthuizen? Op de site vind jij een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall en ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 2450 kWh – 3900 kWh stroom plus 800 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: bekijk zeker even de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Garsthuizen. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Je lopende pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Garsthuizen. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast incasseer jij de eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “UnitedConsumers vergelijken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Loppersum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Garsthuizen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Garsthuizen en bespaar op gas en licht!