Energieleveranciers Ouderkerk aan de Amstel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ouderkerk aan de Amstel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Essent en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Hier vergaar je toepasbare gegevens en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ouderkerk aan de Amstel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ouderkerk aan de Amstel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €185 – €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Baaium.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ouderkerk aan de Amstel mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop tref jij een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot HVC.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze tool kun je binnen no-time energieprijzen Ouderkerk aan de Amstel vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vergelijk rap de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hulshorst afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Ouderkerk aan de Amstel mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ouderkerk aan de Amstel? Op deze pagina check je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent + Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 1650 kWh tot 2900 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal wel de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ouderkerk aan de Amstel. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan vind jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende contract zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls moet dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Ouderkerk aan de Amstel. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “contract Oxxio“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Ouder-Amstel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ouderkerk aan de Amstel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Ouderkerk aan de Amstel en bespaar op gas en licht!