Energieleveranciers Vinkeveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vinkeveen vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Essent of Innova Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en zonder problemen. Op de site vind jij praktische gegevens en adviezen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vinkeveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vinkeveen? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven de meeste bedrijven een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €95 – €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Garrelsweer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vinkeveen april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hieronder tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle grote organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vinkeveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij probleemloos energieprijzen Vinkeveen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en vind vlug de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Odijk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vinkeveen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Vinkeveen april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vinkeveen? Op de site doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1550 kWh tot 3250 kWh stroom en 1300 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk wel de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Vinkeveen. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven bekijk je de kosten en extra regels (denk aan vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je oude energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Vinkeveen. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast krijg jij een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “review UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente De Ronde Venen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Vinkeveen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Vinkeveen en bespaar op gas en licht!