Energieleveranciers Odijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Odijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Fenor en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare feiten en support ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Odijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Odijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook gunnen sommige leveranciers een hoge welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zwartebroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Odijk mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van E.ON tot aan Qwint.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €295 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Odijk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kan men rap energieprijzen Odijk vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check à la minute de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Heinenoord afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Odijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Odijk mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Odijk? Op de site bekijk je een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent, NLE + Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Odijk. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe maatschappij. Hierin zie je de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Odijk. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten Vattenfall“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties kopen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Bunnik.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Nefit, Intergas, Atag of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Odijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Odijk en betaal minder voor gas en licht!