Energieleveranciers Garrelsweer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Garrelsweer vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld E.ON en NLE kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Op de site vind je nuttige toelichtingen en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Garrelsweer

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Garrelsweer? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren enkele organisaties een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oudenhoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Garrelsweer mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een opsomming met relevante energieleveranciers. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot MAIN Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Garrelsweer

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Garrelsweer vergelijken. Vul jouw locatie plusenergieverbruik in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Zwartebroek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Garrelsweer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Garrelsweer mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Garrelsweer? Nu vind je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent maar ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 4200 kWh stroom en 1150 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Garrelsweer. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin bekijk je alle tarieven en condities (onder andere leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele gas & licht pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Garrelsweer. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Qwint vergelijken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Loppersum.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Garrelsweer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Garrelsweer en bespaar op gas en licht!