Energieleveranciers Veulen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veulen vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Hier lees je toepasbare informatie en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Veulen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Veulen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Verder gunnen veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €140 t/m €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Friens.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veulen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend vind je een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Veulen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kan je à la minute energieprijzen Veulen vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer onmiddellijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Norg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Veulen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Veulen april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Veulen? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio met een verbruik van 1900 kWh t/m 3400 kWh stroom en 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Veulen. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. Daarin bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het actuele energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Veulen. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Ook ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “review Huismerk Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Venray.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Nefit, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Veulen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Veulen en betaal minder voor gas en licht!