Energieleveranciers Norg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Norg vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Huismerk Energie of Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij bruikbare gegevens en hulp voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Norg

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Norg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren flink wat leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 – €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zuidwolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Norg mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo gedaan. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot NLE.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Norg

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kun jij rap energieprijzen Norg vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en zoek vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Heeze afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Norg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Norg mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Norg? Nu lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent maar ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 3350 kWh stroom plus 1100 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Norg. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen energieleverancier. In deze mail of brief vind jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie oude pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Norg. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “maandelijkse kosten Energiedirect.nl“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Noordenveld.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Norg

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Norg en bezuinig op gas en licht!