Energieleveranciers Velsen-Zuid Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Velsen-Zuid vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale acties die je niet via de website van bedrijven als Allure Energie en Innova Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je praktische toelichtingen en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Velsen-Zuid

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Velsen-Zuid? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €110 – €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Fluitenberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Velsen-Zuid mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Velsen-Zuid

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Velsen-Zuid vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en bekijk meteen het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek eenvoudig de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Noordgouwe afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Velsen-Zuid?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Velsen-Zuid mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Velsen-Zuid? Hieronder doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1500 kWh tot 4250 kWh stroom plus 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Velsen-Zuid. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen leverancier. Daarin lees je de prijzen en kleine lettertjes (zoals vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Velsen-Zuid. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “review De Vastelastenbond“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Velsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Velsen-Zuid

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Velsen-Zuid en betaal minder voor gas en licht!