Energieleveranciers Fluitenberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Fluitenberg vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Greenchoice en Powerpeers kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vergaar je praktische gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Fluitenberg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Fluitenberg? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Tevens schenken veel organisaties een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €185 – €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oud Annerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Fluitenberg mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de beste energie aanbieders. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met Qwint.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Fluitenberg

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze tool kun je binnen no-time energieprijzen Fluitenberg vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek direct de beste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zuiderwoude afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Fluitenberg?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Fluitenberg mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Fluitenberg? Hier vind je een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice, NLE maar ook Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1900 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1100 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal wel de opgestelde regels van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Fluitenberg. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe maatschappij. Hierin lees jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Fluitenberg. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarbij ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Clean Energy vergelijken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Hoogeveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, AWB, Atag, Intergas of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Fluitenberg

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Fluitenberg en bespaar op gas en licht!