Energieleveranciers Oud Annerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oud Annerveen vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Vattenfall kan scoren. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je praktische feiten en support bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oud Annerveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oud Annerveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien geven sommige organisaties een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Annerveenschekanaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oud Annerveen april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een opsomming met relevante energiebedrijven. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Eneco tot Vattenfall.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oud Annerveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Oud Annerveen vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hoogkarspel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oud Annerveen?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oud Annerveen april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oud Annerveen? Op deze website bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco + Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2150 kWh t/m 3650 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oud Annerveen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In dit schrijven tref je de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het oude contract zal worden opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oud Annerveen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “abonnement bij Cogas“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oud Annerveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Oud Annerveen en bespaar op gas en licht!