Energieleveranciers Noordgouwe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordgouwe vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle tijdelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl bekijk je toepasbare feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noordgouwe

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Noordgouwe? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren enkele maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €110 tot €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zuiderwoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordgouwe mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan tref jij een opsomming met relevante energie aanbieders. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Hier vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Noordgouwe

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kun jij à la minute energieprijzen Noordgouwe vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en bekijk vlug de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Heerenveen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Noordgouwe?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Noordgouwe mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Noordgouwe? Nu vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1950 kWh – 3100 kWh stroom en 1400 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: check altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Noordgouwe. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen organisatie. In deze mail of brief bekijk jij alle tarieven en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Noordgouwe. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “groene stroom Cogas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Noordgouwe

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Noordgouwe en betaal minder voor gas en licht!