Energieleveranciers Velden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Velden vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij via de sites van bijv. Clean Energy en Innova Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze website bekijk je toepasbare informatie en tips t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Velden

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Velden? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en postcode. Verder moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken veel organisaties een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Fijnaart.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Velden juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.325 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Essent tot en met Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Velden

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Velden vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en check snel de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Noordbroek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Velden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Velden juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Velden? Hier vind jij een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio gerekend met een verbruik van 2000 kWh tot 3100 kWh stroom en 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Velden. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieaanbieder. Hierin tref jij de kosten en condities (onder andere opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude contract zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Velden. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “review Allure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Venlo.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, AWB, Atag, Intergas of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Velden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Velden en betaal minder voor gas en licht!