Energieleveranciers Fijnaart Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Fijnaart vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Huismerk Energie en MAIN Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Hier vind jij praktische toelichtingen en support voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Fijnaart

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Fijnaart? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren veel bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €160 t/m €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Otterlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Fijnaart juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan check je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Fijnaart

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van de vergelijker kun je meteen energieprijzen Fijnaart vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en vind moeiteloos de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zuid-Scharwoude afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Fijnaart?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Fijnaart juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Fijnaart? Hieronder lees je een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco + Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 2200 kWh tot 4250 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Fijnaart. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven zie je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. Doorgaans moet dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Fijnaart. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Coteq Netbeheer abonnement“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Moerdijk.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Remeha, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Fijnaart

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Fijnaart en bespaar op gas en licht!