Energieleveranciers Noordbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordbroek vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Vattenfall kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op deze website doorzoek jij nuttige toelichtingen en tips bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noordbroek

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noordbroek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden enkele organisaties een gulle welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €115 tot €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zuid-Scharwoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordbroek april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een opsomming met de beste energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noordbroek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen Noordbroek vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en selecteer rap het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Heemskerk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Noordbroek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Noordbroek april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Noordbroek? Op deze website check je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall en ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 4150 kWh stroom en 950 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: controleer ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noordbroek. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. Hierin zie je alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het oude pakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel moet dit vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Noordbroek. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “groene stroom Enduris“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Menterwolde.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Intergas, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Noordbroek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Noordbroek en betaal minder voor gas en licht!