Energieleveranciers Veeningen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veeningen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals De Vastelastenbond of Vandebron kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je bruikbare toelichtingen en support ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Veeningen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Veeningen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €155 tot €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Eys.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veeningen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hieronder vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Veeningen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan jij rap energieprijzen Veeningen vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Nisse afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Veeningen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Veeningen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Veeningen? Hieronder vind je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl met een verbruik van 1550 kWh tot 2950 kWh stroom en 950 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Veeningen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen leverancier. In deze mail of brief tref je de overeengekomen kosten en regelgeving (denk aan vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiepakket zal worden opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Veeningen. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij incasseer jij de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “ervaringen Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Wolden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Veeningen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Veeningen en bespaar op gas en licht!