Energieleveranciers Nisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nisse vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Engie en HVC kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina vergaar je toepasbare aanwijzingen en hulp t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nisse

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nisse? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder gunnen veel maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €90 – €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zoelmond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nisse mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met beschikbare energieleveranciers. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van jouw verbruik? Hier tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Energieflex tot Innova Energie.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nisse

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kan je direct energieprijzen Nisse vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer eenvoudig de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Hazerswoude afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nisse?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Nisse mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nisse? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2050 kWh tot 4250 kWh stroom en 1000 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer zeker even de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nisse. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan lees jij de kosten en bijkomende kosten (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Nisse. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “groene stroom Qurrent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Borsele.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Atag, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nisse

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Nisse en bezuinig op gas en licht!