Energieleveranciers Hazerswoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hazerswoude vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Energiedirect.nl en Vrijopnaam kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Hier vergaar je functionele gegevens en hulp bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hazerswoude

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hazerswoude? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren de meeste bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €135 – €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ruigahuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hazerswoude mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle gangbare providers vergelijken. Van Anode Energie tot en met Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €415 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Hazerswoude

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Middels onze tool kun jij direct energieprijzen Hazerswoude vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal onmiddellijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Barger-Compascuum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hazerswoude?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Hazerswoude mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hazerswoude? Hier doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 2400 kWh – 4450 kWh stroom en 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hazerswoude. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende energiemaatschappij. Hierin zie je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Je oude contract wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Meestal doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Hazerswoude. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “NLE oversluiten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Alphen aan den Rijn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hazerswoude

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Hazerswoude en bezuinig op gas en licht!