Energieleveranciers Barger-Compascuum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Barger-Compascuum vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij bedrijven als Engie en Oxxio kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij nuttige informatie en adviezen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Barger-Compascuum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Barger-Compascuum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €95 – €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lamswaarde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Barger-Compascuum juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan check je een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Barger-Compascuum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze tool kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Barger-Compascuum vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Sterksel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Barger-Compascuum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Barger-Compascuum juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Barger-Compascuum? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Essent, Greenchoice maar ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio met een verbruik van 1900 kWh t/m 4100 kWh stroom en 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Barger-Compascuum. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de aankomende organisatie. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het oude energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Barger-Compascuum. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Ook incasseer je de eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Greenchoice 1 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Emmen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Intergas, Atag, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Barger-Compascuum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Barger-Compascuum en bespaar op gas en licht!