Energieleveranciers Sterksel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sterksel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale welkomstacties die je niet via de website van o.a. Anode Energie of Vandebron kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je toepasbare toelichtingen en handreikingen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sterksel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Sterksel? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden flink wat leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Domburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sterksel april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarna volgt een lijst met de beste energiecontracten. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €255 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sterksel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Sterksel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en selecteer vlug het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en ontdek vlug de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Meteren afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sterksel?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Sterksel april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Sterksel? Hier bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Eneco, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2500 kWh tot 3750 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek zeker even de condities van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Sterksel. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief vind je de kosten en condities (zoals opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Sterksel. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij krijgen jullie een eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “besparen bij Clean Energy“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Heeze-Leende.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Nefit, Remeha, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Sterksel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Sterksel en bezuinig op gas en licht!