Energieleveranciers Meteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meteren vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Budget Energie of Vattenfall kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Op de site doorzoek jij bruikbare informatie en handreikingen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Meteren

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Meteren? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien schenken de meeste organisaties een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €110 – €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meteren mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna check je een opsomming met de beste energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Vattenfall.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €345 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Meteren

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Meteren vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Gasselte afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Meteren?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Meteren mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Meteren? Nu lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 3300 kWh stroom en 1350 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Meteren. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Je lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Meteren. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “vergelijk RENDO Netwerken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Geldermalsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Remeha, AWB, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Meteren

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Meteren en bespaar op gas en licht!