Energieleveranciers Zoelmond Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zoelmond vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Huismerk Energie of Powerpeers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele feiten en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zoelmond

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zoelmond? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hoog Soeren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zoelmond mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle grote partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot NLE.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zoelmond

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij à la minute energieprijzen Zoelmond vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en kies vlug de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Ruigahuizen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zoelmond?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Zoelmond mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Zoelmond? Hieronder vind je een aantal van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2500 kWh – 2600 kWh stroom plus 900 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check uiteraard de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zoelmond. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en condities (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je actuele gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Zoelmond. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Tevens ontvang jij de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “oversluiten Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Zoelmond

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Zoelmond en bespaar op gas en licht!