Energieleveranciers Eys Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eys vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Fenor of Powerpeers ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site vind je nuttige toelichtingen en hulp t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eys

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eys? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast gunnen veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 t/m €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Orvelte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eys april 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een overzicht met relevante energieleveranciers. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €455 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eys

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Eys vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en kies snel het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en bekijk direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zoelmond afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Eys?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Eys april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eys? Hieronder check je een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie + Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1800 kWh t/m 3800 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Eys. Op het moment dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe organisatie. In deze mail of brief bekijk je de geldige tarieven en extra regels (denk aan aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Meestal moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Eys. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Liander abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Gulpen-Wittem.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, AWB, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eys

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Eys en bespaar op gas en licht!