Energieleveranciers Veen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Eneco en Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vergaar je praktische toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Veen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Veen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren de meeste organisaties een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot €225. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Exloërveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veen april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de beste energie aanbieders. Je selecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.250 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van E.ON tot en met NLE.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Veen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze speciale vergelijker kun je rap energieprijzen Veen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en bekijk snel de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en ontdek ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Nijlande afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Veen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Veen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Veen? Op deze pagina check je een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 2700 kWh stroom en 850 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorschriften van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Veen. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Veen. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts krijg jij een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “ervaringen UnitedConsumers“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Aalburg.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Veen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Veen en betaal minder voor gas en licht!