Energieleveranciers Nijlande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijlande vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en NLE ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en rap. Hier lees je functionele aanwijzingen en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijlande

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nijlande? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de energie jaarrekening: netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken de meeste leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zijderveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijlande april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een lijst met relevante energie aanbieders. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €425 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nijlande

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Via de vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Nijlande vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en vind moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en check à la minute de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Haulerwijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nijlande?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Nijlande april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nijlande? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco maar ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1650 kWh t/m 3200 kWh stroom en 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nijlande. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energiemaatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je de prijzen en regelgeving (zoals netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende energiepakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nijlande. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “groene stroom Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Aa en Hunze.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Atag, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nijlande

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Nijlande en betaal minder voor gas en licht!