Energieleveranciers Haulerwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haulerwijk vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Eneco of Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site vind je praktische aanwijzingen en support ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haulerwijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Haulerwijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken de meeste leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €120 tot €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Rouveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haulerwijk mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een lijst met relevante energiecontracten. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Haulerwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van energieleverancieractie.nl kan jij vlug energieprijzen Haulerwijk vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en selecteer meteen het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Bant afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Haulerwijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Haulerwijk mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Haulerwijk? Onder dit stukje lees je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco + Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 2200 kWh tot 3200 kWh stroom en 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Haulerwijk. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieaanbieder. Hierin tref je de kosten en condities (onder andere vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Haulerwijk. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “HVC oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Ooststellingwerf.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Haulerwijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Haulerwijk en bezuinig op gas en licht!