Energieleveranciers Exloërveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Exloërveen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energieflex en NLE kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en vlug. Op energieleverancieractie.nl lees je handige informatie en support voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Exloërveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Exloërveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken de meeste bedrijven een royale welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Oppenhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Exloërveen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een tabel met beschikbare energiecontracten. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 personen 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Exloërveen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan je probleemloos energieprijzen Exloërveen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & stoom/gas verbruik in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zijderveld afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Exloërveen?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Exloërveen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Exloërveen? Hier vind je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE maar ook Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1850 kWh – 2600 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Exloërveen. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energiemaatschappij. Aan de hand daarvan zie jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Dat werkende pakket wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. In de regel dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Exloërveen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Ook krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Qwint abonnement“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Exloërveen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Exloërveen en betaal minder voor gas en licht!