Energieleveranciers Valthermond Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Valthermond vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Fenor of Vandebron kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op deze pagina doorzoek jij praktische details en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Valthermond

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Valthermond? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Verder moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast gunnen enkele bedrijven een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €185 tot +/- €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Eursinge-De-Wolden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Valthermond juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Valthermond

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze tool kun je direct energieprijzen Valthermond vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk direct de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nijeveen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Valthermond?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Valthermond juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Valthermond? Nu doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice + Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 2500 kWh t/m 3850 kWh stroom en 750 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Valthermond. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen aanbieder. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en regelgeving (zoals netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige contract zal worden opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Valthermond. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “ervaringen Oxxio“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Valthermond

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Valthermond en betaal minder voor gas en licht!