Energieleveranciers Nijeveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijeveen vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet via de website van o.a. Engie en Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op de site doorzoek jij praktische feiten en support ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijeveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nijeveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €80 tot €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zevenbergschen Hoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijeveen april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan check je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Anode Energie tot aan Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €365 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nijeveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze zoekmachine kan jij snel energieprijzen Nijeveen vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek rap de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Haskerhorne afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nijeveen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nijeveen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nijeveen? Nu vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 4050 kWh stroom en 1100 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nijeveen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende contract wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan de “vroegere” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nijeveen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “groene stroom Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Meppel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nijeveen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Nijeveen en betaal minder voor gas en licht!