Energieleveranciers Eursinge-De-Wolden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eursinge-De-Wolden vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bijv. Budget Energie en HVC kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder lees je functionele gegevens en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eursinge-De-Wolden

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eursinge-De-Wolden? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren enkele leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ophemert.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eursinge-De-Wolden april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van DELTA tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eursinge-De-Wolden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Eursinge-De-Wolden vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en zoek vlug de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek onmiddellijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Zevenbergschen Hoek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Eursinge-De-Wolden?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Eursinge-De-Wolden april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eursinge-De-Wolden? Hieronder vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2400 kWh tot 4400 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eursinge-De-Wolden. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. Hierin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige energiecontract wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de regel gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Eursinge-De-Wolden. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Voorts incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Vattenfall abonnement“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente De Wolden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Atag, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eursinge-De-Wolden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Eursinge-De-Wolden en bespaar op gas en licht!