Energieleveranciers Valthe Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Valthe vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Allure Energie en Leon Zeewolde ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Hieronder vind jij functionele toelichtingen en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Valthe

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Valthe? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder gunnen de meeste organisaties een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 t/m €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Europoort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Valthe juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Valthe

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze zoekmachine kan men à la minute energieprijzen Valthe vergelijken. Vul jouw locatie en ook stoom/gas verbruik in en kies onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Nijetrijne afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Valthe?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Valthe juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Valthe? Hier check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1550 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 700 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Valthe. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat vorige energiecontract wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Valthe. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “ervaringen Vattenfall“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Valthe

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Valthe en bespaar op gas en licht!