Energieleveranciers Nijetrijne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijetrijne vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Greenchoice of Oxxio kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Op deze pagina doorzoek jij handige toelichtingen en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijetrijne

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nijetrijne? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren enkele bedrijven een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zevenbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijetrijne april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Nijetrijne

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij energieleverancieractie.nl kan men direct energieprijzen Nijetrijne vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en kies direct het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en ontdek à la minute de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Haskerdijken afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nijetrijne?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nijetrijne april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nijetrijne? Nu check je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco + ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2450 kWh – 3750 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nijetrijne. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde organisatie. Daarin vind jij de kosten en voorwaarden (zoals leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige energiecontract wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe leverancier. Doorgaans doe je dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Nijetrijne. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “groene stroom HVC“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Atag, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nijetrijne

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Nijetrijne en bezuinig op gas en licht!