Energieleveranciers Valburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Valburg vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Essent en Qurrent kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina lees je functionele aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Valburg

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Valburg? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren flink wat organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €115 – €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Est.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Valburg april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met de beste energie aanbieders. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €445 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Valburg

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je vlug energieprijzen Valburg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en kies vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nijelamer afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Valburg?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Valburg april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Valburg? Onder dit stukje check je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie met een verbruik van 2350 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: check ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Valburg. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande aanbieder. In dit schrijven zie jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. In de regel dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Valburg. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast krijg jij de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “ervaringen MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Overbetuwe.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Valburg

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Valburg en bezuinig op gas en licht!