Energieleveranciers Est Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Est vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke acties die jij via de sites van bijv. Essent of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij bruikbare informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Est

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Est? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €135 – €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oostzaan.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Est mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien check je een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan Powerpeers.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Est

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun je ogenblikkelijk energieprijzen Est vergelijken. Voer je adres en ook verbruik in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk snel de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Zennewijnen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Est?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Est mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Est? Op de site lees je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie maar ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 1950 kWh t/m 3050 kWh stroom en 700 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Est. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieleverancier. In dit schrijven zie je de kosten en regelgeving (denk aan vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande aanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Est. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien incasseer jij een eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Leon Zeewolde abonnement“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Neerijnen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Est

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Est en betaal minder voor gas en licht!