Energieleveranciers Nijelamer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijelamer vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Clean Energy en NLE kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vergaar je handige gegevens en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nijelamer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nijelamer? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook bieden de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zennewijnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijelamer april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nijelamer

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via de vergelijker kun jij rap energieprijzen Nijelamer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Harreveld afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nijelamer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nijelamer april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nijelamer? Onder dit stukje check je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice en ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 3650 kWh stroom en 1050 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nijelamer. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande organisatie. Daarin zie je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Nijelamer. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “groene stroom Fenor“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Atag, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nijelamer

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Nijelamer en bezuinig op gas en licht!