Energieleveranciers Harreveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Harreveld vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals Energiedirect.nl of Vattenfall kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder doorzoek jij bruikbare informatie en hulp bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Harreveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Harreveld? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €135 – €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Roosteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Harreveld april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens vind je een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo gepiept. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hierna check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Harreveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan men probleemloos energieprijzen Harreveld vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Balgoij afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Harreveld?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Harreveld april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Harreveld? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie maar ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 950 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer uiteraard de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Harreveld. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin lees je de prijzen en kleine lettertjes (denk aan netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele gas & licht pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Harreveld. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “E.ON oversluiten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Oost Gelre.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Harreveld

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Harreveld en bespaar op gas en licht!