Energieleveranciers Roosteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roosteren vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld E.ON en Innova Energie kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Hier lees je nuttige toelichtingen en tips ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Roosteren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Roosteren? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren veel organisaties een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €180 tot €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Borger.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roosteren juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hierna tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Roosteren

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze speciale vergelijker kun jij snel energieprijzen Roosteren vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Kuinre afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Roosteren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Roosteren juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Roosteren? Hieronder doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE en ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 1950 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Roosteren. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Roosteren. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Tevens incasseer je een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “elektriciteit van Anode Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Echt-Susteren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Roosteren

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Roosteren en betaal minder voor gas en licht!