Energieleveranciers Urk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Urk vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Fenor of Innova Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Hieronder doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en handreikingen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Urk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Urk? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook verstrekken de meeste organisaties een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 t/m €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Erm.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Urk mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een tabel met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.325 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qurrent.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Urk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Urk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en kies snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Nij Altoenae afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Urk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Flevoland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Urk mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Urk? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 2900 kWh stroom en 750 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Urk. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. Daarin tref jij de kosten en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Urk. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “ervaringen Essent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Urk.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Remeha, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Flevoland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Urk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Urk en betaal minder voor gas en licht!