Energieleveranciers Erm Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Erm vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld E.ON of HVC kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze website vind je toepasbare informatie en support t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Erm

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Erm? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €130 – €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oosthuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Erm april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een lijst met relevante energiebedrijven. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot NLE.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Erm

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun je binnen no-time energieprijzen Erm vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk snel de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zegveld afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Erm?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Erm april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Erm? Op de site vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent + ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1900 kWh tot 2850 kWh stroom en 750 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Erm. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieleverancier. In deze mail of brief tref je de kosten en condities (denk aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende contract zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter moet dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Erm. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarbij ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Engie abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Erm

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Erm en betaal minder voor gas en licht!