Energieleveranciers Ulrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ulrum vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke acties die je niet via de website van bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Innova Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vind je handige aanwijzingen en handreikingen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ulrum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ulrum? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Ook gunnen veel leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 t/m €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Erica.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ulrum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna check je een overzicht met de beste energiecontracten. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo gepiept. Problemen bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hierna detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot Pure Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ulrum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van de vergelijker kan je meteen energieprijzen Ulrum vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en bekijk direct de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk meteen de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Niezijl afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ulrum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ulrum juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ulrum? Op energieleverancieractie.nl lees je een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2300 kWh tot 2650 kWh stroom en 1350 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ulrum. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat werkende contract wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ulrum. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarnaast krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “ervaringen Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Marne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, Remeha, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ulrum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Ulrum en betaal minder voor gas en licht!