Energieleveranciers Niezijl Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Niezijl vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve kortingsacties die jij via de sites van onder andere Fenor of Qwint kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl lees je nuttige gegevens en adviezen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Niezijl

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Niezijl? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder hanteren de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 t/m €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zeerijp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Niezijl mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan vind je een tabel met de beste energiebedrijven. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze pagina bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Engie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Niezijl

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij de vergelijker kun je binnen no-time energieprijzen Niezijl vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en bekijk rap het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en ontdek snel de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Harderwijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Niezijl?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Niezijl mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Niezijl? Op deze website check je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie maar ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 3400 kWh stroom en 1350 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk wel de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Niezijl. Op het moment dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief bekijk jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige energiepakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Meestal gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Niezijl. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “groene stroom Budget Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Niezijl

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Niezijl en bespaar op gas en licht!