Energieleveranciers Uddel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uddel vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex en Innova Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Hier vind je praktische feiten en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Uddel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Uddel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Emmen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uddel februari 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop tref jij een overzicht met de beste energiecontracten. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Oxxio.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Uddel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van energieleverancieractie.nl kun je ogenblikkelijk energieprijzen Uddel vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en kies rap het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Nieuwerkerk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Uddel?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Uddel februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Uddel? Hier vind jij een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 2350 kWh tot 3250 kWh stroom en 1400 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Uddel. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe leverancier. Hierin tref je de overeengekomen kosten en extra regels (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het lopende pakket wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan je voormalige maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Uddel. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk tarieven Stedin“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Apeldoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Atag, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Uddel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Uddel en betaal minder voor gas en licht!