Energieleveranciers Nieuwerkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwerkerk vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond en Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en probleemloos. Hier lees je handige details en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwerkerk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuwerkerk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren sommige aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 – €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ysbrechtum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwerkerk juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot en met UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwerkerk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze zoekmachine kun je ogenblikkelijk energieprijzen Nieuwerkerk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en bekijk vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en signaleer binnen no-time de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Halfweg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuwerkerk?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuwerkerk juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwerkerk? Op deze website bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice en ook Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2350 kWh – 4450 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuwerkerk. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de kosten en kleine lettertjes (denk aan leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Nieuwerkerk. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuwerkerk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwerkerk en bespaar op gas en licht!