Energieleveranciers Tuil Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tuil vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Greenchoice of MAIN Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij bruikbare informatie en hulp t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tuil

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Tuil? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Daarnaast geven sommige organisaties een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €185 tot +/- €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Eleveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om nogal een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tuil mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 725 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tuil

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze zoekmachine kun je direct energieprijzen Tuil vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk vlug de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nieuw-Vossemeer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tuil?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Tuil mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Tuil? Op de site vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 2050 kWh tot 3350 kWh stroom en 950 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: bekijk uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Tuil. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven zie jij de geldige tarieven en extra regels (onder andere aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele energiepakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. Meestal moet dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Tuil. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk tarieven Leon Zeewolde“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Neerijnen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Atag, Intergas, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Tuil

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Tuil en betaal minder voor gas en licht!