Energieleveranciers Eleveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eleveld vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Anode Energie en Qwint ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en rap. Op deze website doorzoek jij praktische details en support t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eleveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Eleveld? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien verstrekken veel maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €115 – €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Olst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eleveld juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een lijst met de beste energie aanbieders. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van Engie tot aan Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Eleveld

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze tool kun je direct energieprijzen Eleveld vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en kies rap de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Workum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Eleveld?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Eleveld juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Eleveld? Op deze website check je een tabel met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio op basis van een verbruik van 2050 kWh – 4400 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: achterhaal zeker even de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eleveld. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. Hierin zie jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele energiecontract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Eleveld. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Innova Energie groene stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eleveld

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Eleveld en bespaar op gas en licht!