Energieleveranciers Tubbergen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tubbergen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Engie of Vrijopnaam kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en vlug. Op de site vind je handige aanwijzingen en tips voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tubbergen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Tubbergen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren veel bedrijven een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Eldersloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tubbergen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan volgt een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Tubbergen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze speciale vergelijker kan jij rap energieprijzen Tubbergen vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Nieuw-Vennep afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tubbergen?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Tubbergen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Tubbergen? Op de site check je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en ook Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 1500 kWh t/m 3600 kWh stroom en 750 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: controleer wel de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Tubbergen. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende organisatie. Daarin zie je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe leverancier. Doorgaans moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Tubbergen. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “vergelijk tarieven Innova Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Tubbergen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Remeha, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tubbergen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Tubbergen en bezuinig op gas en licht!